KORONA AIHEUTTAA MUUTOKSIA MYÖS KESKUSTELUPUISTON AIKATAULUISSA

Hyvää kevättä! Onneksi kaunis kevätaurinko piristää koronahuolien keskellä. Keskustelupuistossakin alkaa luonto heräilemään, ja muunmuassa syksyllä istutetut maatiaiskasvit nostamaan päätään. Korona vaikuttaa Keskustelupuistoon niin, että lykkäämme kevään ensimmäistä pelitapaamista aiotusta 4.4.:stä  25.4:ksi.  Koska todennäköisesti vielä silloin suositukset lähikontaktien välttämisestä jatkuvat, toteutamme tapaamisen verkon kautta. Kyseessä on erittäin tärkeä kokous, sillä pelaajat ovat suunitelleet puistoa talvikaudella. Ideoita on enemmän kuin rahaa, joten huhtikuun kokouksessa keskustellaan ja neuvotellaan yhdessä siihen, mihin satsataan. Toivotamme kaikille turvallista aikaa oman kodin suojissa! Kuvassa Keskustelupuisto 9.3.2020 läheiseltä katolta kuvattuna.