Yhteisöllisyys, oppiminen ja vaikuttaminen kiinnostavat Keskustelupuiston pelaajiksi hakeneita

”Oli mahtavaa lukea hakemuksia ja huomata, kuinka paljon kiinnostusta ja innostusta Keskustelupuisto-projektin luoma mahdollisuus yhteisöllisyydelle loi. Monet hakijat perustelivat osallistumistaan myös sillä, että pääsevät vaikuttamaan omaan elinympäristöönsä. Jotkut näkivät projektissa mahdollisuuden oppia neuvottelutaitoja,” kertovat taiteilijat Tellervo Kalleinen ja Oliver Kochta-Kalleinen tutustuttuaan Keskustelupuiston pelaajahakemuksiin hakuajan päätyttyä.

Taiteilijat iloitsevat myös siitä, että heidän ihanteensa eri ikäluokkien osallistumisesta näyttää toteutuvan. Kaikissa ikäluokissa on pelaajia: “Kunhan vielä löydämme muutaman pelaajan lisää 40–49-vuotiaiden ryhmään sekä yli 60-vuotiaiden joukkoon ilman yläikärajaa, niin Rauman ikärakenne on hienosti edustettuna 36 pelaajan joukossa.”

Kiinnostuneet kyseisten ikäluokkien edustajat voivat hakea mukaan keskustelupuisto.fi -sivun kautta. Viimeiset pelaajapaikat täytetään hakujärjestyksessä.

Taiteilijat tulevat olemaan jokaiseen syyskuussa hakeneeseen henkilöön yhteydessä henkilökohtaisesti lähipäivinä.