PELI ALKAA!! // THE GAME BEGINS!!

27.4.2019 Keskustelupuiston pelaajat kokoontuvat vihdoin ensimmäiseen pelitapaamiseen Rauman Kalliokamariin! Pelitapaaminen alkaa palstojen arvonnalla: Keskustelupuisto on nyt jaettu 36 osaan, josta jokaiselle pelaajalle arvotaan yksi. Loppuaika nelituntisesta tapaamisesta kuuluu ajatuksia vaihtaen ja neuvotellen, pelivetäjien Tellervon ja Oliverin suunnitteleman protokollan mukaan. Pelitapaamisia on yhteensä kuusi 2019 ja 2020 aikana. Niiden välillä pelaajat keskustelevat sisäisessä keskusteluforumissa verkossa. Yleisö voi seurata pelin kulkua blogikirjoitusten kautta, jota pelaajat pitävät pelaajaprofiilisivuillaan. Tervetuloa seuraamaan alueen muotoutumista myös paikan päälle, Kalliokatu 28-30:een Raumalle! ///

The first game meeting of The Common Ground Game finally takes place 27 April. It starts with a lottery, which defines the plots for each players: the game area is now divided into 36 plots, and each of the players get one of them for their use. The rest of the game meetings is dedicated into discussions and negotiations, led by the game masters Tellervo and Oliver. There are six game meeting total during 2019 and 2020. In between the players continue discussion in their internal online forum. The audience can follow the process via blog posts, made by the players within their personal player profile pages.