Ensimmäinen pelisiirtoni

Keskustelupuiston ensimmäinen pelitapaaminen oli 27.4. Tällöin arvoimme jokaiselle pelaajalle palstat. Arvonnan tulos ei itseä miellyttänyt, mutta sain vaihdettua tyhjään palstaan, joka sijaitsee Kalliokadun varrella. Ensimmäisessä pelitapaamisessa jaettiin myös ensimmäiset pelirahat. Tässä postauksessa kerron tarkemmin, mihin käytin rahani sekä suunnitelmiani.

Ostin rahalla viisi säkkiä punaista värikatetta, joka on siistimpi vaihtoehto kuorikatteelle. Tämän lisäksi ostin juuriestettä, puutarhahanskoja sekä rikkakasvien torjunta-ainetta. Suunnitelmani on istuttaa rinteeseen kestäviä havu- ja mehikasveja. Seuraavalla siirolla aion ostaa multaa, lannoitetta sekä kasveja.

Palstallani kasvaa niin pitkää heinää tällä hetkellä, joten en ole vielä päässyt kunnolla hommiin, sillä heinä ja ruoho pitäisi leikata trimmerillä ennen sitä. Pyöritin palstallani sijaitsevan kallion päälle koivupölkyn, joka toimii tällä hetkellä istuimena.