Kuva-arvoitus on valmiina, äänet vielä työn alla

Tältä näyttää putkien virittämiseen tarvittavaa välineistö. Paitsi, että trukista unohtui ottaa kuva. Viritettävät putket roikkuivat trukin piikeissä, niin niitä oli siitä sitten helpompi kilkutella ja saivat siinä rauhassa jäähtyä virittämisen jäljiltä.

Tällä pelisiirrolla päästiin siihen lopputulokseen, että kaikki putket tehdään samasta putkikoosta. Ja tarkoituksena on tehdä kaksi oktaavia sekä vielä yksi d. Mutta materiaali loppui kesken, joten tällä siirrolla tuli vain muutama lisäputki, joiden viritäminen on vielä myös kesken.

Sen sijaan koko biisin kuviot on nyt virkattu.

Ja kiinnitetty virkkaamalla puun kylkeen.  Mikähän biisi se on?

Kiitos Paulille metallityöstä, Eerolle kiipeämisestä ja äidille virkkauksen kiinnityksen lisäkäsinä toimimisesta! Lisäksi kiitos virittämisen sponsoroinnista Neealle ja Eijalle.

Kuva äidistä ja putkista.