Poutapäivä-penkki

Kolmannella pelisiirolla penkkiprojekti on lähtenyt valmistumaan hyvää vauhtia eteenpäin. Viime kesänä ostettu penkki on vihdoin päässyt työn kohteeksemme. Isäni kanssa mietimme miten ja minne penkki pistettäisiin. Saimme hyvän vision penkin laittamistavasta ja niin suuntasimme Siemen-Floraan hakemaan graniittilaattoja (muistetaan tukea paikallista!) Seuraavana päivänä suuntasimme Motonettiin hakemaan kiinnitys tavaraa. Papan ja vatupassin avuin upotimme graniittilaattoja maahan niin, että penkki tulee pysymään suorassa eikä ole kallellaan mihinkään suuntaan. Tänään (24.4) maalasin penkkiin sinisellä sävyllä pilviä ja penkki viedään paikoilleen heti kun on mahdollista. Kiitos Maalikauppa V&O:lle ja Siemen-Floralle hyvästä palvelusta ja kiitos papalle ja isälle laattojen upotusavusta. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti valmista puistoa!