Esiintymislavahommia

Talvella ideointipalavereissa olin mukana ryhmässä joka suunnitteli esiintymislavaa puistoon. Tein pienoismallin lavasta jotta muutkin näkevät keskustelufoorumilla millainen lavasta suurin piirtein olisi tulossa. Seuraavassa pelitapaamisessa 6.6. päätetään toteutetaanko lavaa vai ei.

Lava toisi puistoon lisäarvoa mahdollistamalla pienimuotoiset esiintymiset intiimissä miljöössä esimerkiksi Festivon tai Pitsiviikon aikoihin. Lava voisi myös inspiroida monenmoista käyttöä puistolle, ilmainen esiintymispaikka voisi kiinnostaa monenmoista esittävää kulttuuria. Puistojumpatkin voisivat onnistua mikäli nurmikenttää tasoitetaan.

Korkea käyttöaste puolestaan voisi mahdollistaa puiston olemassaolon jatkumista kahden vuoden kaupungin hoitolupauksen jälkeenkin. Haluammehan toki että sydämenasiaksi muodostunut puisto saisi jatkaa elämäänsä mahdollisimman pitkään. Kaikki varmasti toivomme että raumalaiset ottaisivat puiston omakseen,  sillä käyttöön se on suunniteltu… kaikkien yhteiseksi “olohuoneeksi”, tuli sinne esiintymislavaa tai ei.