Hyrskyn myrskyn

HYRSKYN MYRSKYN

… tai ainakin heikun keikun.
Intensiiviisen kevään jälkeen niin upea alkukesä. Sanat eivät riitä kuvaamaan luonnon tarjoamia onnen hetkiä. Sydän on täynnä kiitollisuutta.

Projekteja on ollut ja menossa, kuten tämä meidän puisto. Ideoita olen hionut ja pyöritellyt. Materiaalia on hankittu; puutarhajuttuja ja puutavaraa sekä maaleja. Saas nähdä. Usein luomus syntyy hyvistä suunnitelmista huolimatta kuitenkin hetken tuotoksena.

Olen ilahtunut, että puisto on löytänyt suuntaa, vaikka hieman onkin muotoutumassa perinteiseksi ja kutakuinkin peruspuistoksi. Olen toivorikas, että pieni tonttimme löytäisi vielä yllätyksellisyyttä ja olisi loppukesästä ja jatkossa tutustumisen, jopa viihtymisen arvoinen.

Olen yleensä luottavainen asioiden suhteen, niin nytkin, kun sattuneesta syystä olenkin 10 päivää pitempään vielä hiljaisemmalla vaihteella liikkeellä mm. “puistopalstani”, peliruutuni 💜 loppuun saattamisen suhteen. Elementit ovat kasassa, tontille ne kotiutunevat juhannuksen tienoilla.

Nettipelitapaamiset ovat mielestäni mainio tapa saada tehokkaasti monta asiaa edistettyä ja kuitenkin olla vuorovaikutuksessa ison porukan kanssa.

Suurin pelivoima, luonto yhtenäistää kuitenkin vihreällään, keltaoranssillaan ja valkoisellaan meidän moninaiset luomuksemme.

Ihanaa kesää