Puistossa säilytettäisiin mahdollisimman paljon siellä jo nyt olemassa olevaa esim. puita - mutta niihin yhdistettäisiin myös uutta (esim. kiipeilymuuri). Uusissa istutuksissa suosisin monivuotisia maatiaiskasveja, joista vuorollaan aina joku kukkii. Turvallisuus ja helppohoitoisuus ovat tärkeitä puistossa. Haluaisin myös, että puisto antaa jotain kaikenikäisille raumalaisille.

Kallio.

Kesä tulee, syreenit tuoksuu, kielot kukkii, lämmintä ja Kalliokadun varrella oleva puisto on todellakin kallioinen… Penkki saatiin paikalleen, vähän istutuksia, kiveyssuunnitelmia, kasvivalinnat täytyy tehdä harkiten, kuuma paikka.

Kevät on tullut ja räsymaton “kudonta” jatkuu..

Räsymaton “rannut”, raidat ovat osittain valmiina, maalaukset jatkuvat, kun ilmat sallivat. Kasvihuoneessani kivikkokasvit odottavat valeistutuksessa pääsyä Kalliokadulle maton “jatkoksi”. Narsissit rinteessä puhkeamassa. Odotellaan, odotellaan…

Maankuorintaa! Ja jälkeen kuva!

Terveiset tontilta, tänään se tapahtui, nimittäin kone kävi ja kuori multaa ja juolavehnää pois tontiltani. Muutos on suuri, kun katsoo ennen ja jälkeen kuvia. Kaivinkoneen käynnin jälkeen.

Anne Halminen

Olen kolmen lapsen äiti, ja olen onnellisesti naimisissa raumalaisen miehen kanssa. Uutena juttuna perheessämme on koira.
AMMATTI
Olen koulutukseltani floristihortonomi ja opetan puutarha-alan oppilaitoksessa.
IKÄ
49
TAIDOT
Yllytyshullu
BLOGI