Keskeisimpiä lähtökohtiani puistoprojektiin liittyen ovat yhteisöllisyys, luonnonläheisyys, muuttuvuus ja luominen. Puistossa tulisi olla erilaisia kasveja, joita voi katsella, haistella ja tutkia. Oleellista olisi miettiä, mitkä ovat aidosti tarpeellisia sääntöjä ja keskittyä kysymykseen "Miksi ei?". Sinne tulisi myös paikka, mikä olisi varattu erilaisia juhlia ja tapahtumia varten pystytettäville kojuille. Nuotiopaikka olisi käytettävissä ympäri vuoden ja se toimisi kohtaamispaikkana. Muuttuvuus puistossa näkyisi keskelle jätettävässä tilassa, jota erilaiset ryhmät ja porukat saisivat vuoroillaan muokata oman näköisekseen.

Uuden tontti, uusi inspiraatio

Olen vaihtanut tonttia vielä paria päivää ennen toista pelitapaamista. Uusi tontti toi mukanaan uutta inspiraatiota ja ison kasan intoa. Visiossani on osia, joita olen muidenkin kuullut toteuttavan, joten kartotan vielä tilannetta siitä, mitä kannattaa tehdä itse ja mitkä osat jäävät muiden toteutettavaksi. Tällä hetkellä haaveena mummulameininki omalle tontilleni.  

Ida Salonen

Olen alkuperäinen raumalainen ja nykyisin asun kauempana keskustasta. Olen sosiaalinen ja viihdyn ihmisten seurassa. Eri ikäluokkien kanssa toiminen, konkreettinen tekeminen ja luovuuden käyttö kiinnostavat minua, minkä vuoksi tämä projekti on innostava. Harrastan liikkumista eri muodoissa ja pidän askartelusta. Viihdyn luonnossa ja olen eläinrakas ja haaveena onkin oma lemmikki.
AMMATTI
Lastentarhanopettaja
IKÄ
26
TAIDOT
Olen taitava hukkaamaan tavaroitani ja jättämään niitä epäloogisiin paikkoihin. Inspiroidun valtavasti elämänmuutoksesta nukkumaan mennessä ja seuraavana aamuna olen unohtanut sen. Työ on antanut minulle näkökulmia eri ikäryhmien tarpeista sekä ihmisten erilaisista tavoista elää arkea.
BLOGI