Suunnittelun aikaa

Kesä- ja Elokuu olivat suunnittelun aikaa palstan tulevaisuudesta.  Piti muodostaa jonkinlainen kokonaiskuva alasta, siihen liittyvistä kahdesta reuna-alueesta, naapurin Teijan suunnitelmista ja liittyvän tyhjän tontin tulevasta käytöstä.  Siis ei todellakaan yhden palstan juttu.

“Suurin” hankinta oli 8 m3 multaa jota tarvitsen reuna-alueiden siistimiseen ja istutuksia varten.  Kasan purku on jo saatu alkuun ja siitä pollea kuva.  Kaupasta hankin loppukesän tarjouksina suuren joukon pieniä monivuotisia taimia, joita tulikin melkoinen joukko.  Suurimmat ja jo ensi kesänä näyttävästi kasvavat siirrokkaat saan omasta pihastani.
Oli myös pakko nujertaa vanhaa pohjakasvustoa uuden alta, koska muutoin nokkoset kyllä valtaavat alansa uudelleen.

 

Kasasta 1/3 kulutettu ja kesä vasta puolessa