Jälleenrakennusta

Se olisi nyt sitten viimeisen blogin aika ! Nopeasti on kaksi vuotta jo ehtinyt vierähtää.

Mutta mennäänpä nyt viimeisen blogin pariin. Viimeisellä siirrolla palstani joutui valitettavasti pienen ilkivallan kohteeksi. Noh, se ei minua haitannut – eikun jälleenrakennus käyntiin, kauppaan ja uudet kirsikkapuut pystyyn. Palstallani on nyt yhteensä kolme kirsikkapuuta!🤩 Rakensimme myös koivusta puuhevosen/poron/koiran, tai no jos se mielestäsi on lammas, niin sitten se on se. Speedo-Jäbällä on uusi paita Rauman  parhailla teksteillä! Palstaltani voi myös bongailla pieniä yksityiskohtia kuten Nalle Puhin kiveen maalattuna tai koristeoravan kasvatuslaatikoilla kyykkimässä. Kasvatuslaatikoissa ovat tänä kesänä kasvit kasvaneet oikein hyvin, siellä on perunaa, hernettä, kesäkurpitsaa ja porkkanaa. Tällä kertaa kiitokset menevät äidille ja isälle kaikesta avusta ja kaikille liikkeille hyvästä palvelusta. Suuri kiitos vielä kuuluu Tellervolle ja Oliverille siitä, että pääsin puistohankkeeseen mukaan❤️

Muistan kun palstani oli vielä pelkkää pitkää heinää, mutta nyt se on jo osa hienoa puistoa. 

Kiitos kaikille!❤️✌🏼