Silottelua

Minun soittimeni ei ole vielä päässyt keskustelupuistoon asti, koska lava ei ole vielä valmistunut. Halusin tarjota sen mahdollisuuden, että soitin laitetaan lavan läheisyyteen, jolloin voisi olla yhteisiä esityksiä soiton, tanssin, runojen, laulun, pantomiimin ja ties minkä kanssa. Nähtäväksi jää tuleeko soitin lopulta ”minun omalle tontilleni” vai muualle.

Pelisiirtoon  kuuluva tontilla tapahtuva muutos oli nyt pientä siistimistä. Minun tontilla kasvava iso puu sekä naapurin tontilla kasvava puu saivat myös riippumattokiinnikkeet. Siihen voi siis tulla oman riippumaton kanssa ja pääsee mukavasti puiden varjoon pötkölleen ja vaikka kirjaa lukemaan.

Kun on mukana pikaklipsi, saa oman riippumaton helposti kiinni ilman solmimista. Saattaa olla, että naruja pitää vielä säätää. Vasta on tehty testi yhden riippumaton kanssa ja se kyllä pelitti. 🙂

Tämä projekti on ollut mielenkiintoinen, monivaiheinen ja opettavainen. Kiitos kaikille osallisille!  Toisaalta tuntuu haikealta, kun projekti loppuu, mutta jäähän meille kiva puisto, paljon mustoja ja uusia tuttavuuksia!