Haluaisin luoda jotain aikaan mukautuvaa, jotain, mikä tarjoaa virikkeitä mutta kertoo myös syvällisemmin luonnon ja ihmisen välisestä yhteydestä. Puistossa olisi selkeitä kokonaisuuksia joita alueen poikki kulkeva kadulta lähtevä polku yhdistäisi. Yksi alueista olisi iso šakkilauta, toinen olisi lapsille suunnattu toiminta-alue. Kolmantena seinäke "graffittitaidetta" varten tuomaan taiteellista toiminnallisuutta puistoon. Puiston tulisi kuitenkin olla helppohoitoinen ja kestää aikaa.

Ajatuksia ja tunteita keppien 10. 11. 18. ja 19 välistä.

Taustaa ajatuksilleni: Kevät ja kesä ovat menneet nopsaan ja monenlaista kivaa on puistossa tapahtunut. Yhteistyön viriämisestä on hienoja esimerkkejä, tosin kontaktien ja yhdessä pohtimisen sattumanvaraisuus edelleen hieman huolettaa. Hanke onkin juuri yhteistyön näkökulmasta katsottuna hyvin haastava. Ensimmäisessä blogissani totesin ja tunnustin mm. että minulla on pallo hieman hukassa. Edelleen on tunne, että teen jotain muuta […]

Blueprint Page

Aika on kulunut hankinnoissa ja muita pelaajia kuunnellen. Puistossa en ole tehnyt kuin kokeillut tekeleitteni asennusta aikomaani paikkaan ja muotoon. Ehkä sorruin hieman vaikeaan aiheeseen. Eli työnimenä Taukopaikka taiteelle kasvatti vaatimustasoa. Mutta olen hankkinut sementtiä, hiekkaa, harjaterästä ja kanaverkkoa. Muotoillut niistä raparperinlehdellä kukka-aiheen lehtiä. Hankin myös materiaalit suunnitelmani “maalauspaikkaa varten”.

Ajatuksia ja tunteita pelikentän keppien 11,10,18 ja 19 välistä

Tunnustan tähän alkuun, että minulta on välillä ”pallot” hukassa. Liekö vain alun jännitystä. Tosikkomaisesti pohdin mitä minun nyt tulisi tehdä ja mitä meidän mahdollisesti tulisi tehdä yhdessä. Jäänkö toistaiseksi vain seuraamaan mitä tapahtuu niin netissä kuin puiston alueella tai käytänkö aikaani omaan ”pelipaikkaan” tutustumiseen ja piirtelyyn.    Olemme kaikki laatineet koko puistoalueen kattavan suunnitelman. Aloituspalstat […]

Timo Huhtanen

Olen kotoisin Pohjoissatakunnasta. Olen leski. Asun keskustan tuntumassa Karjalankadulla. Viihdyn luonnossa. Harrastan mm. melontaa, kirjoittamista ja maalausta. Kiinnostuksen kohteista uuden luominen ja tulevaisuuden pohtiminen sekä visiointi ovat etusijalla.
AMMATTI
Olen eläkkeellä. Palkkatyöni on muodostunut pääosin suunnittelu- ja kehittämistehtävistä. Merkittävä osa työstäni on ollut tietohallinnon projekteja, joihin on sisältynyt myös tila- ja organisaatiosuunnittelua. Opiskeluuni sisältyy kaupallisen ja teknisen alan koulutusta sekä tietotekniikan opintoja.
IKÄ
79
TAIDOT
Myönteistä palautusta olen saanut kokonaisuuden hahmottamisesta sekä suunnittelu- ja kädentaidoista.
BLOGI