Haluaisin tehdä puiston, joka toimisi monen ikäisille, mutta ei kuitenkaan olisi leikkipuisto: Kipparipuistohan sijaitsee ihan vieressä. Luonnonläheisyys ja rauhoittuminen ovat minusta tärkeitä arvoja. Haluaisin tarjota luontokokemuksen kaupungin keskellä. Puistossa istumapaikat voisivat olla kuin pieniä istutuksilla muotoiltuja looseja, joissa on pensaita näkösuojana. Jokainen loosi on yksilöllisen näköinen - niistä voi valita mihin haluaa mennä istuskelemaan. Siellä saisi olla myös metsäalue ja mielellään myös vesiaihe.

ENSIMMÄINEN PELISIIRTO – OLESKELUPUISTO

Projekti pyörähti käyntiin kauniina keväisenä päivänä. Oli hieno fiilis saada oma tontti keskeltä kaupunkia ja vieläpä toiveideni mukaisesti keskeltä Keskustelupuistoa! Toivoin myös puita ja nekin sain. Aluksi tontti vaikutti suurelta ja tyhjältä ja mietinkin palstan vaihtoa, mutta päätin sitten tehdä voimieni mukaan sen mitä pystyn ja pidin arvonnassa saamani alueen. Suunnitelmakseni valikoitui alkuperäisen Metsäpuisto-suunnitelmani sijaan […]

Mari Luukko

Olen paljasjalkainen raumalainen, ja kotikaupunkini on minulle rakas. Asuin kymmenen vuotta muualla mutta palasin takaisin - koko ajan oli tänne ikävä. Lapsemme on jo kymmenvuotias, joten nyt minulla on jo aikaa sitoutua tällaiseen kiehtovaan projektiin!
AMMATTI
Kuvanveistäjä, vakuutusalan ammattilainen
IKÄ
53
TAIDOT
Kuvanveisto, valokuvaus
BLOGI