Tärkeintä minulle on, että puistosta tulisi avara ja siisti. Haluaisin myös, että puisto miellyttäisi monenlaisia ihmisiä. Puiston läpi kulkisi esteetön päällystetty polku, jonka vieressä voisi olla kukkaistutuksia. Puiston keskellä olisi penkkejä sekä kukkaruukkuja. Penkeiltä olisi näköala lasten leikkialueelle. Tärkeintä olisi kuitenkin se, että puistossa olisi helppo liikkua. Istuttaisin puiston eturinteeseen puuhakkeeseen helppohoitoisia ja ympärivuotisia havukasveja. Puiston tyylikäs kyltti voisi olla corten -teräksestä tehty, jossa on vesileikkuulla tehtyjä kuvioita sekä puiston nimi ja osoite. Corten-teräksen pinta ruostuu ulkoilmassa kauniin oranssiksi, mutta sen pintaan muodostuva oksidikerros estää ruostumisen etenemisen pintakerrosta syvemmälle.

Rinnetontti osoittautui kuviteltua haastavammaksi

Rinnetontti osoittautua luultua haastavammaksi pohjatöiden osalta. Kukkapenkki vaatii kunnon reunustan, jotta maa-aines pysyy paikoillaan. Olen päässyt kuitenkin hyvin vauhtiin projektin kanssa. Kukkapenkki vaatii vielä tukevaa reunustaa, vähän lisää multaa sekä puuhakkeet. Ostin tämän kesän iloksi havukasvien lisäksi myös yksivuotisia kukkasia, jotka syksymmällä vaihdan myös havuihin ja muihin monivuotisiin kasveihin.

Yhteistyö kantaa hedelmää

Tässä pelisiirrossa olen tehnyt yhteistyötä kahden eri pelaajan kanssa. Sijoitin rahojani grillipaikkaan, penkkeihin, kahteen omenapuuhun sekä soitinprojektiin. Toinen omenapuista sijaitsee tontillani ja toinen aivan rajalla. On ollut paljon mukavampaa tehdä yhdessä kuin yksin. Kalliokadun reunan havukasvi suunnitelma on ollut vähän puissa, sillä maa on niin kovaa ja rahkeeni ei riitä yksin kaivamaan käsin maata riittävästi […]

Ensimmäinen pelisiirtoni

Keskustelupuiston ensimmäinen pelitapaaminen oli 27.4. Tällöin arvoimme jokaiselle pelaajalle palstat. Arvonnan tulos ei itseä miellyttänyt, mutta sain vaihdettua tyhjään palstaan, joka sijaitsee Kalliokadun varrella. Ensimmäisessä pelitapaamisessa jaettiin myös ensimmäiset pelirahat. Tässä postauksessa kerron tarkemmin, mihin käytin rahani sekä suunnitelmiani. Ostin rahalla viisi säkkiä punaista värikatetta, joka on siistimpi vaihtoehto kuorikatteelle. Tämän lisäksi ostin juuriestettä, puutarhahanskoja […]

Neea Åkerfelt

Olen kotoisin Salosta, mutta muutin Raumalle opiskelujen perässä noin. kaksi vuotta sitten. Kiinnostukseni kohteisiin kuuluu kansaivälinen kauppa sekä graafinen suunnittelu. Harrastan taitoluistelua, valokuvausta sekä blogin kirjoittamista. Olen hyvä neuvottelemaan sekä tarpeen tullen tekemään myös kompromisseja.
AMMATTI
Olen valmistunut visualistiksi Salon seudun ammattiopistosta keväällä 2016. Opiskelen tällä hetkellä Satakunnan ammattikorkeakoulussa kansainvälisen kaupan tradenomiksi toista vuotta. Ennen nykyisten opintojeni aloittamista työskentelin kaupan alalla.
IKÄ
21
TAIDOT
Luova visuaalinen työ ja tapahtumien järjestäminen.
BLOGI