Puistoni voisi olla kaupunkilaisten olohuone ja puutarha olla kukkineen, lintuineen ja kirsikka- ja omenapuineen. SIellä olisi myös auringonkukkapenkkejä. Keskellä olisi grilliryhmä. Myös riippukeinut olisivat mukavia.

Marjatan blogi

Kohta on ensimmäinen jakso takana. Olen käynyt siivoamassa palstalla ja myös perannut puiden alustoja vapaaksi ruusuista ja risuista. Vettä on tulossa ja sitä on nyt saatu myös taivaalta. Tuntuisi että tekemistä riittää. Istutin myös kauniin perheomenapuun. Siihen on vartettu kolme lajiketta. Kunhan polut on päätetty, niin istutaan vielä toiset. Tontilla olleet kirsikkapuut ovat kukkineet ihanasti. […]

Vesi ja trimmeri

Hei! Mistä saa kasteluvettä. Etsin tänään löytämättä ja onneksi sain apua naapurista. Onko tämä jotenkin järjestetty?! Myös ruohikkoa pitäisi trimmata. Mistä saataisiin lainaksi esim.akkukäyttöinen trimmeri?
  • 1
  • 2

Marjatta Veikkola

Olen viettänyt lapsuuteni Vanhassa Raumassa. Asun Hirsikadulla jossa omassa ”lukutuvassa” lukaisen kaksi- kolme kirjaa viikossa. Pidän myös ruuanlaitosta ja kokkailen mielelläni. Olen aika sosiaalinen ja suht ennakkoluuloton. Olen matkustellut kohtalaisen paljon, ja kolunnut museoita matkoillani.Sillä viimeisin keikka ulkomailla oli Lounais-Ranskassa talonvahtina ja eläinten hoitajana. Hoidossa oli kaksi koiraa, neljä kanaa, muutamia kissoja ja kaloja. Ja mitä ihmeellisintä kaikki olivat hengissä ja voivat hyvin kun emäntä palasi. Piti matkustaa parituhatta kilometriä ennenkuin huomasin olevani eläinrakas!
AMMATTI
Eläkeläinen
IKÄ
71
TAIDOT
Eläintenhoito, kokkaus,himolukija, kuntokävelijä
BLOGI