Haluaisin tehdä mielikuvituspuiston. Käyttäisin vain luonnonmateriaaleja: kiviä, puita ja kantoja istuskelua varten. Puistossa voisi olla rosoisen näköinen narahteleva portti, jonka läpi voi kulkea. Portilta lähtisi havuilla peitetty luonnon polku. Siellä olisi sateenkaaren väreillä maalattu silta, joka olisi myös sateensuoja. Nuorisolle olisi romanttinen alue, jossa lyhtyjä. Jokainen voi tulla puistoon tekemään itse satuhahmoja. Talvella puut voi koristella.
blog
Blog is now empty.

Birgitta Bergström-Villa

Olen 13 lapsen mummo, joka tuunailee lähes kaikkea ja on innokas lähtemään kaikkeen uuteen mukaan. Minulla on vilkas mielikuvitus, rohkeutta ja innostusta. Rakastan tehdä vanhasta uutta ja dyykata lavoilta ja roskiksista - kuulun jopa roskisdyykkarit -ryhmään. Facebookin sivustoltani “Dyykkarin niksinurkka" löytyy tekemiäni töitä sekä niiden teko-ohjeet. Kirjoitan myös satuja, joita en ikävä kyllä ole lähetellyt vielä kustantamoille ihan vaan saamattomuuttani. Asun keskustassa.
AMMATTI
Tutkinnot on hotelli-ravintolakoulu ja lasten, vanhusten ja vammaisten hoito. Metallialan koulutus on osittain käyty, mutta oma metallifirma toi osaamisen loppuun. 8 vuotta tein tapahtumatekniikkaa ex - mieheni firmassa. Tällä hetkellä olen iloinen kovaääninen toriakka.
IKÄ
54
TAIDOT
Dyykkaus, tuunaus - rakastan tehdä vanhasta uutta
BLOGI