Minulle oleellista puistossa olisi monen sukupolven yhdessäolo – siellä 8- ja 80- vuotias voivat pelata shakkia tai mölkkyä yhdessä ja 5- ja 50- vuotias voivat tasapainoilla trapetsilla. Kaikkeen saa koskea ja siellä saa kiivetä. Siellä olisi myös kivipuutarha, jota jokainen voi itse käydä muokkaamassa. Puistossa on kahluuallas, jossa voi myös uittaa veneitä. Hyvin hoidetulle nurmikolle voisi levittää piknik peiton - ja kalliolta löytyisi kivipöytä ja kivituoleja.

Palstojen jako ja ensimmäiset työt palstalla

Jaahas. Peli paukahti käyntiin, palstat arvottu arvontalaulun kera ja minulla kävi tuuri. Sain juuri sen palstan mikä ensivisiitin jälkeen tuntui mieluisimmalta, eli mahtava homma!! …vai onko sittenkään. Olisiko sittenkin ollut parempi saada jokin muu, mihin ei olisi vielä muodostunut mitään ennakkonäkemystä – tyhjä canvas jolle voisi lähteä maalaamaan ilman mitään rajoituksia… No tällä nyt ainakin […]

Herman Hammarberg

Olen 3 lapsen paljasjalkainen raumalainen isä, joka on asunut useita vuosia ulkomailla Englannissa ja Ranskassa. Viimeisin ulkomaanreissu oli 3 vuotta koko perheen voimin Saksassa. Tukikohta ja ehkäpä koti on kuitenkin ollut aina Raumalla, jossa siis tällä hetkellä asun isoisän rakennuttamassa talossa. Olen kiinnostunut suunnittelusta. Harrastan asuntosijoittamista ja metsästystä. Minusta olisi ehkä voinut tulla arkkitehti mutta tuli insinööri.
AMMATTI
Insinööri
IKÄ
41
TAIDOT
Ongelmaratkaisu, yhteistyö, ideoiden ja ajatusten etsiminen, jalostus ja osin jopa toteutus.
BLOGI