Ensimmäisen pelisiirto – mitä tontilla tapahtui?

Ihan kaikkea, mitä olemme tässä ensimmäisen pelisiirron aikana tehneet, ei näy tontilla. Itse tehdyt laatat kuivuvat vielä turvallisesti muualla. Auringonkukat pääsivät kuitenkin jo mummun puutarhasta keskustelupuistoon, omaan ruukkuunsa.

Tonttimme oli tällä viikolla vähän liiankin luonnollisessa tilassa, joten pensassaksien avulla teimme sinne tilaa. Naks-naks sieltä ja täältä. Leikkasimme luonnollisia polkuja hieman leveämmiksi ja ruukulle oman paikkansa. Jotenkin siinä sattumalta tuli mieleen ajatus sellaisesta puutarhasta, jossa olisi oma polkunsa ja polun varrella syvennyksissä erilaisia kivoja juttuja katsella ja kokeilla. Muu osa puutarhaa olisi aika luonnollisessa tilassa. Ei tiedä, josko tämä ajatus kehittyy eteenpäin. Ainakin on kiva huomata se, että etukäteen valmisteltu suunnitelma ei aina istu suoraan suunniteltuun paikkaansa. Joskus paikka alkaa viedä ajatuksia ihan omaan suuntaansa. On vain osattava olla avoin uusille vaihtoehdoille. Se on prosessia se.

Vielä viimeisenä pankkipäivänä kävimme ostamassa lisää lasitavaraa kirppikseltä, jotta myös tulevat laattamme saavat mosaiikkiset pinnat. Ainakin osa niistä.