Kun kuulin nimen Keskustelupuisto ensimmäisen kerran, ajattelin heti soittamisen mahdollisuutta. Erilaisten äänien avulla ihmiset voisivat "keskustella" keskenään, vaikka eivät esim. pystyisi puhumaan. Puistoon voisi mennä myös yksin soittamaan ja soittoon voisi joku tuntematonkin yhtyä. Voisiko sellaista tapahtua Suomessa tai Raumalla? Äänet voisivat olla skiffle-periaatteella tehtyjä eli uusiokäytettyjä "soittimia", joista voisi soittaa melodiaa tai rytmiä/tunnelmaa, esim. metalliset putket tai puupalikat. Puistossa voisi olla myös vaikka virkattuja kuvionuotteja, joilla voisi tehdä sävellyksiä tai kelluntamusiikin pohjaa sekä virkattuja graffiteja, joista voisi tietenkin myös soittaa. Toki puistoon voisi tulla myös oma soitin mukanaan. Jutustelu=musisointi olisi puistossa ykkösprioriteetti. Visiossani puiston periaatteina ovat esteettisyys, esteettömyys, toiminnallisuus ja tasa-arvoisuus.

Kuva-arvoitus on valmiina, äänet vielä työn alla

Tältä näyttää putkien virittämiseen tarvittavaa välineistö. Paitsi, että trukista unohtui ottaa kuva. Viritettävät putket roikkuivat trukin piikeissä, niin niitä oli siitä sitten helpompi kilkutella ja saivat siinä rauhassa jäähtyä virittämisen jäljiltä. Tällä pelisiirrolla päästiin siihen lopputulokseen, että kaikki putket tehdään samasta putkikoosta. Ja tarkoituksena on tehdä kaksi oktaavia sekä vielä yksi d. Mutta materiaali loppui […]

Virkkausta, ääniä ja linnunpönttö

Sain arvonnassa tyhjän tontin, mutta onneksi sain vaihdettua sen paikkaan, jossa oli jo valmiiksi iso vaahtera. Ensimmäiseksi halusin virkata kuvionuotteja. Mutta kotoa löytyikin vanha ”punainen lanka”, jonka kävin heti palstojen arvonnan jälkeen seuraavana päivänä  laittamassa puuhuni odottamaan kuvionuotteja. Kuvionuottien toteutukseen kukkina sain luvan kuvionuottien keksijältä. Neljäsosa nuotti on auennut kukka ja kahdeksasosanuotti on vasta nuppu. […]

Eija Karvinen

Olen kahden nuoren miehen äiti ja asun Kulamaalla. Pidän leipomisesta ja ruoanlaitosta. Tavoitteeni on aina tehdä sellaista ruokaa, jota kaikki voivat syödä. Oli pöydässä sitten millaista ruoka-ainerajoitusta tahansa. Pidän myös virkkaamisesta, luonnosta, elokuvista ja musiikista. Teen mielelläni töitä eri ikäisten ihmisten kanssa. Knkreettiset kotityötkin ovat työpäivän/työpäivien välillä oikein piristäviä.
AMMATTI
Musiikkiterapeutti.Olen tottunut työskentelemään monenlaisten ihmisten kanssa. Teen yksilömusiikkiterapiaa, erityisryhmien bändiohjauksia sekä toimin ikäihmisten kanssa. Olen käynyt myös muutamilla soitinrakennus/skiffle -rakennuskursseilla.
IKÄ
47
TAIDOT
Rakastan ongelmanratkaisua. Työssäni se tulee usein esiin, kun yritetään ratkaista milloin millaisiakin ongelmia. Pidän ihmisten kanssa toimimisesta. Olen siis toiminnan ihminen. Ja toiminta saa mielellään tapahtua mukavien ihmisten kanssa. :)
BLOGI