Haluan säilyttää vanhaa. Puistossa voisi olla vuodenaikakasveja, penkkejä ja polku. Penkkien selkämykseen olen saanut inspiraation Kapkaupungin puistosta, jossa penkit on nimetty puiston tai Kaupunginpuutarhan historiaan liittyvien henkilöiden mukaan - voisimme tehdä näin myös täällä!

Hyvältä näytti, kunnes…

Hyvältä näytti.  Sain alkujakelussa vaihdettua itselleni toivomani kulmatontin.  Käytän tässä tontti -nimikettä vaikka se maanmittaripiireissä ei taida olla ihan validi.  On ihan luontevaa puhella että minun tontillani…  Tämä toivomani tontti toi mukanaan  tuplamäärän lievealuetta ylläpidettäväksi, mutta myös toivomaani kiinteää kalliota ja rinnettä tonttiani värittämään.  Sillä kasvaa myös terhakoita vaahterapuskia, jotka tulen nikrimään juuria myöten pois.  […]

Eero Mattila

Olen Tullista tullut ja asunut Raumalla vuodesta 1975 lähtien. Olen ollut naimisissa 50 vuotta. Olemme saaneet kolme poikaa, joista Janne menehtyi diabeteksen liitännäissairauteen noin vuosi sitten. Olemme matkustelleet paljon, teimme juuri maailmanympärysmatkan. Yhteisössä toimiminen ja uuden kehittäminen innostavat. Olen monessa avustustoiminnassa mukana. Olen toiminut Kehitysvammatyössä, Keliakiayhdistyksessä, Puutarhayhdistyksessä, Kriisikeskus Ankkurpaikan kriisipuhelinvastaajana ja uutena RIKUn tukihenkilönä.
AMMATTI
Olen mittaus- ja säätöteknikko ja olen ollut yrittäjänä 30 vuotta, kunnes juuri eläköidyin.
IKÄ
70
TAIDOT
Avustustoiminnassa auttaa kielitaito. Osaan KELAn alkeet ja jonkin verran Sossua. Yrittäjähistoriasta minulle jäi muistiin konenäkötaito ja syvä ystävyys robottien kanssa.
BLOGI